Google vertaling: 
spacer

SOP training

 
Veel bedrijven werken met een bepaalde structuur die gedefinieerd wordt door beleid en procedures. Standard Operating Procedures (SOPs) beschrijven de juiste methode en volgorde om bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
SOP's worden gebruikt voor veel verschillende soorten werkzaamheden binnen de farmaceutische industrie: productie, onderhoud, administratie, quality assurance etc. Hoewel de structuur van de meeste SOP's overeenkomt verschilt de lengte en het niveau afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden.

In de meeste bedrijven moeten de medewerkers worden getraind in deze SOP's.
Dit kan op verschillende manieren: verplicht doorlezen, zelfstudie, demonstraties op de werkvloer (on the job) of klassikaal.

Vanaf vandaag is het echter ook mogelijk om uw SOP's online te trainen en te testendoor middel van MediaVision's GMP-X systeem. Web-based SOP training en toetsen biedt de mogelijkheid om SOP training op een efficiëntere en effectievere manier door te voeren, te distribueren, te controleren en te beheren. Er is een groeiende trend waarneembaar binnen de farmaceutische industrie van een omschakeling van "papieren" SOP training en documentatie naar interactieve training en digitale documentatie. Interactieve training maakt de SOP's niet alleen begrijpelijker maar maakt "het leren" tevens leuker voor de medewerker.

Via GMP-X, MediaVision's complete web based trainingsoplossing, kunt u uw eigen SOP's eenvoudig in het GMP-X systeem invoeren.
Op deze manier heeft u één centraal SOP documentatie systeem. Vervolgens kunt u, met behulp van MediaVisions database waarin zich kant en klare vraag- en antwoord templates bevinden, voor iedere SOP een korte training en toets samenstellen. Documentatie, beheer, creatie van SOP training, SOP toetsen en controle wordt met dit systeem makkelijk snel en effectief!
GMP-X online
GMP-Plus
GMP-Plus
GMP-Plus
GMP-Plus

MediaVision
Postbus 441
1250 AK Laren (NH)
Nederland
Tel: +31 (0)35 5312637
mediavision@mediavision.nl