Google vertaling: 
spacer

GMP-X, MediaVision's Leerplatform op Internet

"Een e-learning systeem waarmee je trainingen en procedures makkelijk kunt samenstellen, onderhouden, beheren en trainen"

 

GMP-X is MediaVision's efficiënte digitale trainingsoplossing. Met GMP-X kun je zelf online cursussen creëren , SOP’s en Werkinstructies trainen, groepstrainingen inplannen, beoordelingen vastleggen, en testen maken. GMP-X geeft ook toegang tot de bibliotheek van de online cursussen van MediaVision. GMP-X biedt de mogelijkheid om alle trainingen op een snelle en eenvoudige manier te beheren. Je kunt precies bijhouden wie, waar, wat en wanneer er getraind moet worden, persoonlijke ontwikkelingsplannen opstellen voor de medewerkers, resultaten vergelijken, analyses uitvoeren en controle uitoefenen. Met een druk op de knop zie je welke medewerkers de competentie hebben bepaalde werkzaamheden uit te voeren.

GMP-X is een zogenaamde "hosted solution", het systeem wordt niet meer bij de gebruiker geïnstalleerd maar draait op de webserver van MediaVision. In plaats van een systeem dat intern geïnstalleerd, gevalideerd en onderhouden moet worden, zorgt MediaVision nu voor alle hardware, software, het beheer en de documentatie van alle trainingsgegevens.

MediaVision garandeert een gevalideerd en Part 11 Compliant systeem dat aan alle officiële vereisten voldoet.

Met GMP-X kunnen alle medewerkers overal en altijd met de online cursussen trainen.

Verder kunnen de gebruikers van GMP-X steeds met MediaVision’s helpdesk contact onderhouden. Bert helpt graag: mediavision@mediavision.nl of: +31 (0) 35 5312637.


Speciale eigenschappen GMP-X

Geen installatie meer nodig

MediaVision stelt de e-learning programma's ter beschikking op onze eigen server en zorgt daarnaast voor een goede bereikbaarheid en een veilige trainings-database. De benodigde eigen IT capaciteit wordt daarmee sterk beperkt. Je hebt toegang tot GMP-X door in te loggen op onze veilige webserver.

Validatie en Onderhoud

Kwalificatie en Validatie zijn erg belangrijk om te kunnen garanderen dat een systeem functioneert, zoals het hoort. MediaVision heeft speciale validatie processen ontwikkeld om te kunnen verzekeren dat GMP-X continu gevalideerd is.

Training beschikbaar 24/7 overal en altijd

Trainers, managers en trainees hebben overal en altijd toegang tot hun eigen training accounts. Hierdoor is GMP-X erg tijdsbesparend.

Administrator, Trainer and Trainee gebruikersaccounts

Gebruikers kunnen toegang hebben als administrator, manager, trainer of trainee. Het systeem maakt het mogelijk om bepaalde gebruikers te autoriseren voor specifieke werkzaamheden zoals: beheren van cursistgegevens, ontwikkelen van trainingsmateriaal, leerroutes, het analyseren van trainingsresultaten en het volgen van bepaalde cursussen.

Meertalige Interface

GMP-X is beschikbaar in het Deens, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Roemeens, Zweeds, Portugees en Chinees.

Automatische Planning

Met GMP-X wordt het makkelijk om medewerkers "in te schrijven" voor bepaalde cursussen en trainingen. Medewerkers kunnen in het systeem snel en eenvoudig voor een bepaalde cursus opgegeven worden, vervolgens kan er indien gewenst een automatisch gegenereerde e-mail worden verstuurd. Met GMP-X heb je een compleet overzicht wanneer een medewerker is getraind of wanneer hij/zij bijvoorbeeld een refresher training moet doen.

SOP creatie en training

Via GMP-X, MediaVision´s complete web based trainingsoplossing, kun je je eigen SOP´s en Werkinstructies eenvoudig in het GMP-X systeem invoeren. Op deze manier heb je één centraal documentatiesysteem. Vervolgens kun je, met behulp van de editor voor iedere SOP en Werkinstructie een korte training en toets samenstellen. Documentatie, beheer, creatie van SOP- en Werkinstructie- training, toetsen en controle wordt met dit systeem makkelijk snel en effectief!

Compentiemanagement
Je kunt voor elke werkplek en functie een apart trainingsschema samenstellen. Elke medewerker die op een bepaalde werkplek wordt gezet, krijgt automatisch een overzicht van de vereiste trainingen. De medewerker ziet meteen welke cursussen hij/zij nog moet halen om competent (geschikt) voor een bepaalde werkplek of functie te zijn.

Variabele geldigheidsduur
De geldigheidsduur van een SOP of een cursus kan worden ingesteld. Als de geldigheidsduur is verlopen, krijgt de medewerker een signaal, dat hij/zij de SOP weer moet bestuderen of een bepaalde cursus moet herhalen.

Communicatie met andere systemen
GMP-X is een flexibel systeem, dat tal van mogelijkheden biedt om gegevens met andere systemen uit te wisselen, zoals HR-gegevens en SOP-gegevens,

Firewall
De SOP´s hoeven niet op de web server te worden opgeslagen. Het is ook mogelijk deze documenten binnen de firewall op te slaan, maar toch via GMP-X te vertonen. GMP-X is een schaalbaar systeem Een bedrijf kan beginnen met de invoer van GMP-X op een bepaalde afdeling. Later kunnen andere afdelingen worden aangesloten. Er is geen kostbare conversieslag nodig.

Beheer van alle trainingen
Naast de online trainingen kunnen ook alle on-the-job-trainingen, groepstrainingen en externe cursussen worden gepland en geregistreerd.

Beheer van alle trainingen
Naast de online trainingen kunnen ook alle on-the-job-trainingen, groepstrainingen en externe cursussen worden gepland en geregistreerd.

GMP-X is goedkoop

Per maand betaal je een vast bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal geregistreerde medewerkers: : € 1,- excl. BTW per medewerker per maand.
MediaVision-cursussen: kosten tussen de € 6,- en € 20,- excl. BTW per uur afhankelijk van de cursus.

Grote gebruikers van GMP-X :
Boehringer Ingelheim, Biogen, Fresenius Hemocare, Lundbeck, Novartis Pharma, Roche, TEVA-PCH en 45 Nederlandse ziekenhuizen.

Testen

Je kunt een gratis demo-account per e-mail aanvragen: mediavision@mediavision.nl


Je kunt een GMP-X demo bekijken.
GMP-X online
GMP-Plus
GMP-Plus
GMP-Plus
GMP-Plus
 
 

MediaVision
Postbus 441
1250 AK Laren (NH)
Nederland
Tel: +31 (0)35 5312637
mediavision@mediavision.nl