Google vertaling: 
spacer

GMP training

Interactieve training helpt u om iedere medewerker de juiste hoeveelheid training te geven, wanneer en waar het nodig is!
Al sinds 1990 ontwikkelt MediaVision in samenwerking met de farmaceutische industrie interactieve trainingen over GMP (op beeldplaat, cd-rom en internet).

De updates (alleen Nederlands!) van de cursuspakketten GMP 1 en GMP-Ziekenhuizen zijn nu gereed.

Alle programma's zijn ontwikkeld in samenwerking met GMP experts van diverse vooraanstaande farmaceutische bedrijven. Onze programma's zijn allemaal praktijkgericht, interactief en ontwikkeld aan de hand van een speciaal didactisch concept.

Klik [hier] voor een lijst van de GMP gebruikers.


gmp
GMP 1
Basis training die de medewerker een volledig basis inzicht geeft in GMP.

De Nederlandse update is nu gereed.
gmpx
GMP 2
De cursus is een vervolg op GMP 1. De cursus bestaat uit 15 afzonderlijk te bestuderen cases. In elke case wordt een incident beschreven, zoals een verwisseling, een beschadiging of een contaminatie.
gmp
GMP Bulk
Basis GMP cursus voor de productie van Active Pharmaceutical Ingredients
(API) oftewel Bulk.

gmpx
GMP +
Deze cursus is een vervolg op GMP Bulk en is volledig in overeenstemming met Q7A. Voor deze cursus zijn de GMP-Vuistregels opgesteld. Deze regels hebben vooral betrekking op werkhouding en gedrag. In 20 praktijksituaties komen de GMP-Vuistregels aan de orde.
gmpx
GMP R
Het GMP R-lespakket bevat 7 cursussen die onafhankelijk van elkaar gevolgd kunnen worden. In de cursus worden belangrijke GMP thema's als validatie, het belang van GMP, Change Control, afwijkingen, onderhoud, schoonmaken en administratie behandeld.
gmp
GMP Z
De bestaande training GMP-1 is geschikt gemaakt voor met name individuele bereidingen en VTGM. Ook zijn extra praktijkgevallen toegevoegd. GMP Z is zowel bruikbaar voor voorraadproductie als voor individuele bereidingen en VTGM.

De Nederlandse update is nu gereed.
gmp
Microleven
Met behulp van animaties en filmpjes worden de beginselen van de microbiologie duidelijk gemaakt. Elk thema wordt afgesloten met enkele vragen; na beantwoording volgt een uitgebreide toelichting.

GMP-X online
GMP-Plus
GMP-Plus
GMP-Plus
GMP-Plus


MediaVision
Postbus 441
1250 AK Laren (NH)
Nederland
Tel: +31 (0)35 5312637
mediavision@mediavision.nl